Меню
Your Cart

Производство

Ние произвеждаме корпусна мебел от висококачествени ламинирани плоскости на фирмите: EGGER, GLUNZ, FUNDERMAX, KAINDL, Kronospan и Gabrovnitsa. Работим с гол и фурнирован МДФ и ПВЦ. Използваният обков е на фирмите: Blum, Haffele, Hettich и Grass, за обзавеждане на хол, кухни, спални, детски стаи, офиси, магазини, хотели, бани и др.

Огледът и взимането на размери, са напълно безплатни!

Услугите, които извършваме:

  • Професионално проектиране, изработка, доставка и монтаж на мебели по поръчка за дома, офиса и хотела.
  • Изготвяне на индивидуален проект на мебели по поръчка и цялостни интериорни решения по точни размери на клиента.
  • 5 години гаранция на сглобките.
  • Богат асортимент от домакински електроуреди, мивки, матраци, подматрачни рамки и др. на водещи световни производители.

Мебелите се произвеждат по поръчка и индивидуален проект на клиента.

Материалите и механизмите, които използваме при производството, се характеризират с високо качество и дълготрайност, защото работим с най-изявените световни производители в бранша на мебелен обков и плоскости. Богатството от цветове и структури, които предлагаме, ни позволяват да не поставяме ограничения пред фантазията Ви.Коректността е едно от главните качества на фирма „Креатив Дизайн Мебел”. Ние изпълняваме заявките в точните срокове, а крайните цени на мебелите по поръчка формираме от актуалната стойност на материалите, вложени в тях, и сложността на тяхната изработка.

Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.