Меню
Your Cart

Спални

Перфектната спалня е тази, в която се чувствате в свои води, в която си почивате най-добре и в която ви е най-удобно и уютно. Спалнята е Вашето лично пространство, затова ще си позволим да Ви предложим само малко вдъхновение с невероятните спални по долу.

Ако апартаментът е малък е хубаво спалнята да следва другите стаи стилово и цветово. Обърнете внимание и на разположението, северната спалня в синьо ще има студена атмосфера, а източната спалня определено има нужда от плътни пердета сутрин.

Най-важно е да изберете удобен матрак, това е много индивидуален избор, затова трябва да се отиде в магазина и да се изпробват различните модели, онлайн не е препоръчително.

Друга важна част от обзавеждането е гардеробът, инвестицията в достатъчно голям и функционален гардероб винаги е оправдана. Ако имате място можете да вмъкнете тоалетка с огледало, ще внесе стил и удобство във Вашата спалня.

И не на последно място, добра идея е да потърсите мнението и на партньора си относно стилът и цветовете, дори да твърди, че за него няма значение, това едва ли е така.Останалото оставяме на Вашето въображение, приятно декориране!

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.