Меню
Your Cart

Дрешници

Всички сме гледали със зле прикрита завист идеално подредените отделни помещения, предназначени само за дрехи, в сцени от чуждестранните филми. Днес съвременната архитектура и стремежът да бъде оползотворен всеки сантиметър жилищна площ предоставят възможност да се сдобиете с такава ценна придобивка като дрешника.

Най-добре е бъдещото съдържание на дрешника и модулите за дрехи, аксесоари и обувки да се планира. Трябва да се отчете и факта, че някои дрехи се съхраняват най-добре сгънати, други на закачалки с различни размери, за трети са необходими много, но малки по обем разпределения.

Съвременните гардеробни системи създават необходимия комфорт и са изключително адаптивни, благодарение на използваната колонна система за изграждане на конфигурацията на разпределенията.

Тази система на практика позволява неограничено пригаждане на вътрешните пространства в гардероба спрямо конкретните нужди на клиента.

Естетичният завършек на гардеробната система се постига от плъзгащите се врати, ако решите да затворите отделните модули – вариант е и да оставите свободен достъпа до съдържанието им.

При изработването на такива дрешници много рядко се използва масив, защото този материал е труден за изработка и доста оскъпява крайното изделие. Обикновено се използва МДФ, алуминий, както и ламинатни плоскости.

Планирайки новия си гардероб, трябва да предвидите и място за съхраняване на дрехите, които ползвате рядко. Препоръчително е те да бъдат предпазени от прах чрез опаковане – на пазара се предлагат удобни за целта варианти.

Предимствата на стаите за дрехи са безспорни – единственият недостатък би бил, ако не разполагате с място за такова помещение!

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.