Меню
Your Cart

Офиси

Хората си създават впечатление за Вас по външния вид, а за бизнеса Ви съдят по това как изглежда Вашият офис. Мебелите за офис са част от визитката на фирмата и играят значителна роля в изграждането на бизнес-образа Ви за широката публика. Клиентите и бизнес партньорите си правят изводи за благополучието и надеждността на компанията Ви според това как изглежда офиса Ви. Ето защо днес всяка фирма се старае да обзаведе офиса си по най-подходящия и вдъхващ доверие начин. Вие не плащате просто за мебели, а за авторитет.

Офис мебелите имат огромен потенциал и могат да направят бизнеса Ви успешен.

Работните бюра и столове са основните мебели за всеки офис. Всеки служител се нуждае от офис бюро и стол за извършване на работата си. Ако служителите Ви работят на смени, не е необходимо да купувате бюро и стол за всеки. Можете да разпределите бюрата според смените. Така ще спестите средства и пространство.

Не се опитвайте да намалите разходите за офис мебели с компромиси за качеството, безопасността и удобството. Човек никога не трябва да прави компромиси с качеството, а да го подобрява с течение на времето, за да повиши продажбите и рентабилността на бизнеса си. Важното е да мислите в дългосрочен план, тъй като офис мебелите са не просто инструмент за създаване на работна среда и украса.

Офис обзавеждането подобрява производителността на служителите. Средностатистическият служител прекарва значително време от деня си в офиса, а качествената мебел може да подобри качеството на крайните резултати.

Когато става дума за офис мебели, се разбират всички движими вещи от обзавеждането – офис столове, бюра, шкафове, секции, аксесоари, дори метални каси и осветление. Практиката а и теорията през годините са наложили някой почти задължителни за това обзавеждане стандарти.

Изискванията към самите мебелите трябва да са:

  • функционални и да отговарят на нуждите на работещите;
  • ергономични и удобни, за да не изморяват седящите на тях служители;
  • да се вписват в общия интериорен стил на помещението;
  • същевременно е нужно мебелите да са структурирани и рационално разположени в пространството;
  • да отговарят на всекидневните бизнес изисквания, без да нарушават естетиката и работната атмосфера;
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.